Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Hinsides VĂ€ktare" by Albin Alvtegen & Karin Alvtegen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Hinsides VĂ€ktare

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Hinsides VĂ€ktare
  • Author : Albin Alvtegen & Karin Alvtegen
  • Release Date : January 21, 2018
  • Genre: Paranormal,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 4800 KB

Description

Detta Àr den tredje och avslutande delen i HinsidesÀventyret.
Det som varit mest ovanligt i tolvÄriga Linus liv Àr det faktum att hans tvillingsyster Linnéa Àr svÄrt handikappad sedan födseln. Det vill sÀga, fram till den sommar dÄ hans mamma hyr det övergivna huset Trakeborg under en sommar. Efter det Àr inget sig likt i Linus liv.
Han upptÀcker mÄnga mystiska saker i det gamla huset, bland annat en portal in i en annan vÀrld. VÀrlden kallas Hinsides och dÀr trÀffar han Trakeborgs sedan lÀnge försvunne Àgare, Vilhelm. I Hinsides finns ocksÄ Lionora som Àr en kopia av Linnéa, men som Àr frisk och besitter magiska förmÄgor och styrka.
I Hinsides VĂ€ktare har ett ondskefullt vĂ€sen tagit sig in i Linus medvetande och hotar att ta över honom. Medan Lionora kĂ€mpar med sina egna svikande krafter, mĂ„ste hon inte bara anamma sin nya roll som Hinsides VĂ€ktare utan ocksĂ„ kĂ€mpa mot – och för – sin egen Ă€lskade bror, innan det Ă€r för sent.
Karin Alvtegen och Albin Alvtegen, mor och son, har tillsammans skrivit ett hisnande fantasyÀventyr av klassiska mÄtt, som sÀkerligen kommer att tillfredsstÀlla alla som gillar C.S. Lewis och J.K. Rowling.
Böckerna Àr illustrerade med svartvita bilder av Alexander Jansson. Boken vÀnder sig till lÀsare i Äldern 9-12.


Download Free Books "Hinsides VĂ€ktare" PDF ePub Kindle